Pychotki

Zupa krem z buraków:

Bulion warzywny, ziemniaki, marchew, zeszklona słodka cebula, czosnek, natka pietruszki. Gotować do miękkości, następnie dodać ugotowane wcześniej buraki i świeży imbir. Podgotowac chwilę. Zmiksować, posypać natką pietruszki, dolać odrobinę oliwy z oliwek.

Zupa kremz buraków

Drobna kasza jęczmienna, zielony, groszek, czerwona, zielona, żółta papryka, słodka cebula, natka pietruszki.

Kasza jęczmienna jest pyszna

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s