Domowy chleb

Urodziłam się w Polsce, gdzie dla wielu ludzi chleb to podstawa. Kiedy byłam małą dziewczynką, uwielbiałam jeść chleb ze świeżym masłem. Ciągle jeszcze pamiętam zapach chleba z osiedlowego sklepiku. Teraz, kiedykolwiek chcę, sama piekę chleb na zakwasie.

Razowy domowy chleb na zakwasie

Razowy domowy chleb na zakwasie

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s